Bu yazının 1,5 yıldır taslaklarda beklediğini söylesem? Ne kadar uzun zaman olmuş değil mi! Nev Mekan Üsküdar’da belediyeye bağlı olan bir mekan. Bağlarbaşı Kültür Merkezi ile aynı bahçeye bakıyor.
Ben iki kere gitme şansı yakaladım. İkisinde de zor yer bulduk. Mekanı bu kadar cazip yapan şey ne derseniz; belediyeye bağlı olduğu için uçuk fiyatlar yok.
İç tasarımı çok güzel. Sık sık kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Benim en sevdiğim özelliği ise içerisinde ders çalışmaya uygun masalar olması. Toplu projelerde rahatça buluşulunabilecek bir yer.Menüsü ne yazık ki çok zengin değil. Eğer seçici bir insansanız yemek bulmada sorun yaşayabilirsiniz. Ama var olan çeşitlerin genel olarak lezzetli olduğunu söyleyebilirim. Önerim ise kesinlikle köri soslu ve tavuklu makarnası! Son zamanlarda yediğim en lezzetli makarnaydı diyebilirim.